KATEGORİLER
GÜL BAHÇESİ
GülBahçeTR
Sinema Bahçesi
Spor ve futbol
Magazin
Gece Alemi
PARA-KREDİ
Sinema ve Filmler
TV Rehberi
Sağlık Bahçesi
Moda
Anne ile Bebeği
Teknoloji Bahçesi
Blog Dergisi
MAGAZİN
Karadağlı Hülya'ya özendi ama
Serengilin hücre anıları
Ölmeden önce ne yapmalı
Türk Viagrası
Plajda ne yapılmaz.
SPOR
Roberto Carlos'un hedefi
Takımların transfer dosyası
Fransada üzücü kaza
Arjantinlilerin havuz keyfi
Avrupanın en büyüğü Milan
SAĞLIK
Kulak çınlamasını hafife almayın
Egzersiz kalp için de en iyi tedavi mi?
Bitkilerin gücünü hissedin
Limon diyeti ile zayıflayın
Havuzdan sonra sabunla yıkanın
SİNEMA
Zor Ölüm
Üç gün içinde öleceksin
Aşk Manzaraları
Kuzuların sessizliği
Maskelibeşler Irak
<$Blo27 Temmuz 2007 Cuma
<$BloGülşen'den yeni albüm: "Ama Bir Farkla"

<$Blo


Gülşen, iki yıl aradan sonra yeni albümü "Gülşen-Ama Bir Farkla"yı müzikseverlere sundu. Ercan Saatçi'nin prodüktörlüğünde bugün piyasaya çıkan albüm için ünlü şarkıcı "Müzik adamı bir prodüktörle çalışmanın ne demek olduğunu yeni anladım. Profesyonel kariyer benim için bu albümle başlıyor" dedi.

Gülşen'in, yeni albümü "Gülşen - Ama Bir Farkla", Rec by Saatchi etiketiyle bugün müzik marketlerdeki yerini aldı. Gülşen'in besteci ve söz yazarı olarak da imzasını attığı albümde, ayrıca Ercan Saatçi'nin söz ve besteleri, Ufuk Yıldırım'ın beste ve düzenlemeleri, bir de Sezen Aksu şarkısı bulunuyor. Stüdyo çalışmaları beş ay süren albümün büyük bir bölümü akustik enstrümanlarla canlı olarak kaydedildi. Daha önce Ercan Saatçi'nin yorumladığı "Sayenizde" adlı eserin de yer aldığı albümün bir diğer hit'i ise "Kara Böcükler"...

İlk video klibini bu şarkıya çekeceğini belirten Gülşen, "Bu şarkı, insanlığın en aşağılık yerinde duranlara bir manifesto niteliğindedir, onlara ithaf edilmiştir" dedi. Sözü ve müziği Gülşen'e ait olan "Su Gibi Geçerdi Zaman" ile "Geç Kalmışız" adlı balatlar ise dinlendikçe güzelleşecek, sevilecek eserler arasında...

Gülşen, bugüne kadar yaptığı albümler ile bu çalışma arasındaki bariz farkı, aynı zamanda albüm adı olan "Ama Bir Farkla" sözüyle ifade ettiğini belirtiyor. Bu albümde sevenlerinin karşısına çok farklı bir şekilde çıkacağını iddia eden şarkıcı, duygularını şu sözlerle anlatıyor: "Bu albümde ilk kez kendimi keşfettim. Fotoğraf ve imaj sanatçısı saltanatını yıkıyoruz. Sadece bunun göz önünde bulundurulmasını istemiyorum, ama elbette imajdan ve görsel zarafetten de vazgeçmiyorum. Artık benim için öncelik müzik kariyerimdir. Bugüne dek yaptığı tüm albüm çalışmalarını severek yaptım, ama müzik adamı bir prodüktörle çalışmanın ne demek olduğunu yeni anladım. Profesyonel kariyer benim için şimdi başlıyor..."

Albümün prodüktörü Ercan Saatçi ise albüm ve sound'la "Sound yaratılmaz, zaten vardır. Ancak biz var olanı ortaya çıkarırken, hem Gülşen'i hem de Gülşen'in hitap ettiği ve edeceği dinleyiciyi düşünerek çalıştık. Bu albümün sihiri, melodik yapısı ve sözlerindedir" diyor.
Gülşen - Ama Bir Farkla Şarkı Listesi:

01. A bilmem artık
02. Karaböcükler
03. Muhtelif zamanlarda
04. Sayenizde
05. İhtilller
06. Su gibi geçerdi zaman
07. Ama bir farkla
08. Uzlaşırız zannederken
09. Geç kalmışız
10. Ruhumu asla
11. Detay
12. Sayenizde
13. O zaman (club)

Gülşen "Ama bir farkla" müzik klibi


Gülşen Karaböcükler Yeni albümünden

Etiketler: , , , , , , , ,

<$I180 Yorum>

<$BloYorum Gönder

<$BloKaydol: Kayıt Yorumları [Atom]